KONTEX Solusi

We nawakake macem-macem barisan produk
sing pas karo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

Babagan Perusahaan

Jiangsu Zhenjiang Kontex Electronics Co,. LTD. dununge ana ing kutha bersejarah Yangtze River Delta sing apik lan subur ing Zona Pembangunan Teknologi Tinggi Danshi

Hubungi KONTEX

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.